top of page

Organizăm petreceri corporative

Fie că planifici un eveniment micuț cu echipa ta sau unul grandios, la Lago Event Park alegem împreună sala potrivită pentru tine și compania ta!

Bine ați venit la Lago Event Park - locul perfect pentru petrecerile corporative ale companiei dumneavoastră! Suntem mândri să vă oferim o experiență de neuitat, unde am creat un mediu relaxant și distractiv pentru a celebra reușitele și a consolida echipa dvs.

La Lago Event Park, ne dedicăm organizării petrecerilor corporative care vă vor uimi și impresiona colegii de muncă. Cu o gamă variată de opțiuni pentru spațiile noastre, de la săli elegante și spații în aer liber la zone pentru jocuri și activități, putem personaliza fiecare eveniment pentru a se potrivi cu nevoile și obiectivele companiei dumneavoastră.

Știm cât de important este să vă păstrați angajații motivați și să le arătați recunoașterea pe care o merită. De aceea, la Lago Event Park, vă oferim oferte personalizate care să corespundă bugetului și așteptărilor dvs. Și, pentru a face lucrurile chiar mai atractive, avem bonusuri speciale pentru petrecerile corporative cu un buget mai mare de 35.000 MDL.

Organizarea unui eveniment la Lago Event Park înseamnă mai mult decât doar o simplă petrecere; înseamnă să creați amintiri care vă vor uni echipa și vă vor inspira să continuați să obțineți succes după succes.

Verifica disponibilitatea datei

Multumim pentru interesul acordat!

bottom of page