top of page
Dany-163.jpg

Petreceri pentru copii

La Lago Event Park, creăm magie pentru copii cu petreceri memorabile! Suntem specializați în organizarea evenimentelor pentru cei mici, oferind spații colorate și distractive, jocuri captivante, activități creative și bucate delicioase adaptate pentru cei mici. Cu o echipă dedicată și o varietate de tematici disponibile, facem fiecare aniversare sau petrecere specială să fie plină de zâmbete și amintiri fericite. Încredințați-ne să facem ziua copilului dvs. cu adevărat unică!

Dany-146.jpg

Organizare completă

Unul dintre avantajele majore de a alege Lago Event Park este serviciul complet de planificare pe care îl oferim. Echipa noastră experimentată se ocupă de toate detaliile, de la alegerea tematicii petrecerii și decorarea sălii până la organizarea jocurilor și a divertismentului.

Dany-47.jpg

Activități distractive

Echipa noastră pregătește o gamă variată de activități captivante, de la jocuri interactive și ateliere creative până la animații tematice. Aceste activități țin copiii angajați și se asigură că toată lumea se distrează.

Dany-157.jpg

Bucate delicioase

La Lago, nu ne preocupăm doar de divertisment, ci și de gusturile copiilor. Meniurile noastre pentru petreceri sunt pline de gustări delicioase și prăjituri care vor satisface cele mai pretențioase papile gustative ale micuților. Puteți fi sigur că micuții dvs. vor savura fiecare moment al petrecerii lor.

bottom of page