top of page
IMG_0723.jpeg

Petrecerea de încreștinare
a micuțului tău

Doriți să marcați în mod special ziua botezului copilului dumneavoastră cu o celebrare memorabilă? Lago Event Park vă oferă locația perfectă pentru a organiza un botez cu stil și eleganță. Suntem aici pentru a vă ajuta să transformați această zi importantă într-un eveniment de neuitat, oferindu-vă un decor pitoresc, servicii de înaltă calitate și momente speciale pentru familia dumneavoastră.

5 Motive de ce să alegi
Lago Event Park

  • Spațiu Unic: Situat într-un cadru natural spectaculos, Lago Event Park oferă un peisaj mirific spre lac, oferind un fundal pitoresc pentru ceremonia dumneavoastră de botez. 

  • Locație Versatilă : Avem mai multe opțiuni de săli atât interioare cât și terasa extraordinare pentru organizarea petrecerii în aer liber. Noi, cei de la Lago vă ajutăm să alegeți sala potrivită pentru numărul Dvs de invitați.

  • Mâncare Delicioasă: Bucurați-vă de o experiență culinară de excepție cu meniuri personalizate pentru botezul dumneavoastră. Având în meniu peste 150 de poziții delicioase care pot satisface și cele mai delicate gusturi.

  • Echipă Experimentată: Echipa noastră profesionistă este dedicată pentru a vă ajuta să vă transformați viziunea în realitate. Suntem aici pentru a vă ghida în procesul de organizare și pentru a asigura că fiecare detaliu este perfect. 

  • Parcare Spațioasă: Ne preocupăm de confortul invitaților dumneavoastră, oferind o parcare spațioasă și ușor accesibilă.

Martin-659.jpg

Vreau botezul piciului meu la voi!

Completează formularul și în scurt timp o să vă ajutăm ca visul să devină realitate.

Formularul a fost trimis cu succes!

bottom of page