top of page
Caută

Trenduri Nuntă 2024

1. Revenire la maximalism


"Consider că vom vedea o revenire la maximalism în 2024", spune Gabrielle Hurwitz, un stilist de nunți. "Indiferent dacă acest lucru include funde, ornamente sau decoruri dramatice, pentru că nu există moment mai potrivit să fii exagerat decât la propria ta nunta."
2. Detalii rafinate


Detalii jucăușe și feminine - corsete, funde, flori, culori delicate - vor defini rochiile din acest an, spun experții. "Romantismul este peste tot în acest moment, și prezic că vom continua să vedem această tendință amplificându-se prin utilizarea subtilă a fundelor, culori romantice și delicate în modele florale și creații de nuntă hiperfeminine," spune designerul de rochii de mireasă Katherine Tash. "Design-ul realizat cu grijă este o estetică cu adevărat frumoasă."
3. Culori îndrăznețe


Prima culoare pe care n-ar trebui să o ignorați este chiar portocaliu. Există nenumărate decorațiuni pe care le puteți adăuga în interiorul sălii în care va avea loc nunta, care să fie portocaliu, fie că este vorba despre o nuanță deschisă sau una mai ruginie. Astfel, întreaga sală va fi extrem de energică și de vibrantă, iar dacă veți alege să o combinați și cu o nuanță de roz vibrant, cu siguranță veți face o combinație deosebită de culori, care va atrage atenția instant și vă va oferi o atmosferă plină de distracție dar totodată și de acomodare.


4. Content Creator


Spre deosebire de un fotograf sau un videograf, un creator de conținut pentru nuntă este rezervat să apară în ziua nunții și să filmeze imagini și videoclipuri în culise pe un telefon, creând conținut demn de social media pentru a posta în timp real și după, astfel încât tu și petrecerea ta de nuntă să te poți relaxa și să fii prezenți în ziua respectivă, în loc să petreci timp pe telefon postând filmări și imagini de la nuntă.


5. Fundițele


La nuntă, fundițele devin simboluri delicate și elegante, aducând un iz de farmec și rafinament la eveniment. Aceste ornamente sofisticate, realizate adesea din mătase sau dantelă, sunt adăugate cu grijă la aranjamente florale, invitații sau chiar pe rochia de mireasă. Fundițele nu doar împodobesc cu grație diferitele elemente ale ceremoniei, ci și subliniază atenția la detalii și dedicarea pentru un eveniment deosebit. Cu nuanțe pastelate sau albe, fundițele emană o atmosferă de romantism și bucurie, creând un cadru perfect pentru celebrarea iubirii și a uniunii dintre cei doi îndrăgostiți. 

În concluzie, tendințele pentru nunți în 2024 aduc o eleganță fermecătoare în planificarea evenimentelor. De la revenirea la maximalism și detalii rafinate până la explozia de culori îndrăznețe și prezența din ce în ce mai importantă a creatorilor de conținut, se pare că anul acesta va fi despre expresie personală și eleganță nonconformistă. Fundițele, simboluri delicate și rafinate, vor continua să domine decorurile, aducând un farmec aparte evenimentului și subliniind atenția la detalii. Astfel, nunțile din 2024 se anunță a fi o combinație subtilă de romantism clasic și creativitate contemporană, oferind cuplurilor posibilitatea de a-și exprima unicitatea într-un mod autentic și memorabil.

78 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page