top of page
Caută

Tortul perfect pentru nunta ta!

În ultimul timp, la nunți, torturile neobișnuite devin din ce în ce mai populare: încărcate cu fructe zemoase, cu pereți din aluat fraged și, cel mai important, de dimensiuni imense. Unele torturi au o lățime de peste un metru!


 

Acest trend poate fi observat deja la nunțile din întreaga lume. Astăzi vom explora de ce aceste torturi de nuntă au devenit atât de populare, precum și ce caracteristici și avantaje aduc cu ele.
Minimalism

Unul dintre principalele avantaje ale acestor torturi de nuntă este aspectul lor exterior: impresionează prin simplitate și minimalism.

Minimalismul este în special popular astăzi; tot mai mulți miri aleg forme simple și culori monotone cu decor simplu. Acest tort de nuntă este exact așa și chiar amintește de un cozonac făcut acasă :)


Dimensiune

Dimensiunea imensă, mai exact, diametrul tortului de nuntă, creează acel efect "wow"! Acum, torturile cresc în lățime, nu în înălțime :) Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la umpluturile și decorurile pentru fiecare strat, pentru a evita riscul ca tortul să se dezintegreze - aici totul este maxim de simplu. Doar un umplut delicat și o abundentă de fructe zemoase.


Aceste torturi de nuntă sunt mai ușor de transportat și de păstrat în comparație cu cele cu mai multe straturi, iar tăierea lor poate fi făcută simplu și rapid, fără teama că vor pierde aspectul prezentabil.

Dacă sărbătoriți nunta într-o companie mică și confortabilă și un astfel de tort uriaș nu este necesar, puteți opta pentru un tort de nuntă mai mic. Puteți alege orice formă, va arăta la fel de frumos!


Fructe

Acest tort de nuntă poate fi decorat cu orice fel de fructe: căpșuni, zmeură, mure sau chiar alegeți mai multe tipuri. În primăvară și vară, aveți posibilitatea să îl împodobiți cu fructe proaspete de sezon. În plus, în acest sezon, ele costă mai puțin :)


 

Noul trend pentru torturile de nuntă cu fructe este o opțiune pentru cei care doresc să aibă la petrecerea lor ceva simplu și delicios, la fel ca un desert făcut în casă. Colegii noștri de la Miller's Cake vă pot ajuta în crearea absolut oricărui tip de tort la care ați visat! Vom transforma orice idee a voastră - doar contactați-ne pe managerul nostru. Avem o mulțime de opțiuni pentru torturi de nuntă cu fructe pentru orice gust.


16 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page