top of page
Caută

Despre noi, cei de la Lago Event Park

Actualizată în: 9 nov. 2022

 

Astăzi cel mai entuziasmat event blogger, Alexandra, va povesti despre cele mai gustoase istorioare din incinta localului Lago Event Park!
Italia-principala inspirație


Să începem cu apariția acestei minunate săli de evenimente. Totul pornind de la amplasarea ei pe malul lacului, completând cu bogata natură, ne duce cu gândul la frumoasa si calduroasa Italie, cea care a fost principala inspiratie pentru creearea si denumirea acestor săli.


Lago Event Park vă pune la dispoziția voastră 4 săli in stil Italian: Portofino, Sicilia, Toscana și mezina familiei, sala Sienna. Desi sunt create in acelasi stil cu un vibe Italian, fiecare salã are farmecul ei, astfel, puteți fi siguri că anume evenimentul vostru va fi cel mai special!
Decorul&Masa de sărbătoare

Echipa noastră, „Garden Decor”, la fel vă poate ajuta să aveți cea mai unică sarbătoare. Luând in considerație că decorul joacă rolul principal in estetica evenimentului dvs. Masa de sărbatoare, la fel este un element important, după care majoritatea oaspeților își fac concluziile, din acest motiv Lago Event Park dispune de o mare varietate de poziții.

Astfel aveți posibilitatea să intocmiți un meniu individual, după propriile preferințe, și să fiți siguri că toți oaspeții vor rămâne cu burtica plină!Organizarea&Coordonarea evenimentului perfect Organizarea unui eveniment in toată splendoara sa iți poate da bătăi de cap, din acest motiv este bine să optați pentru un Event Planner, care va lua toată responsabilitatea si tot stresul pe umerii săi.La acest capitol vă vine în ajutor compania noastră de organizare „Alexa Events”. În așa mod veți avea mai mult timp pentru alte nuanțe importante, cum ar fi alesul look-ului perfect și lista invitaților. Pe lângă îndeplinirea tuturor dorințelor legate de prestatorii prezenți la eveniment, decor, și tendințele noi, organizatoarea noastră, Mirela Alexa, se ocupă și de coordonarea evenimentul de la A, adică întâmpinarea oaspeților, până la Z, respectiv tortul. Vouă vă rămâne doar să vă distrați la maxim alături de oamenii dragi!


Terasa și importanța ei Punctul forte al celor 4 săli este terasa, iar varietatea de servicii adiționale de care dispunem, ne oferă posibilitatea să o decoram in ce stil vrem. De la fourchette-ul sărat cu candy bar până la cele mai noi tendințe ca beer bar-ul și stația cu narghilea, Lago Event Park face orice idee realizabilă! Toate aceste momente fac evenimentul vostru complet si de neuitat!

Vă așteptăm cu mare drag la noi in vizită, see you soon!

 
163 afișări0 comentarii

Comentários


bottom of page