top of page
Caută

Organizarea unei nunți în aer liber

Aceasta poate fi o experiență frumoasă și memorabilă, dar necesită și o planificare atentă. Iată câțiva pași care vă vor ajuta să organizați o nuntă de succes în aer liber:


 

Alegerea locației perfecte:

Începeți prin a selecta un loc în aer liber potrivit care să corespundă nevoilor și preferințelor dumneavoastră. Luați în considerare factori precum: peisajul, capacitatea și facilitățile disponibile. Ca exemplu, in incinta localului nostru Lago Event Park, aveți posibilitatea să organizați un eveniment in aer liber de diferite capacități, deoarece dispunem de terase foarte mari cu peisaj direct către lacul Dânceni!


Planificați totul conducându-vă după timpul de afară:

Nunțile în aer liber depind de condițiile meteorologice, așa că este esențial să aveți un plan de rezervă în caz de ploaie sau căldură extremă. Luați în considerare, furnizarea de ventilatoare sau încălzitoare .


Creați un aspect:

Planificați decorul și aspectul evenimentului, inclusiv zona de intâmpinare, locurile de relaxare, zona de recepție și ringul de dans. Luând in considerație că organizați evenimentul in aer liber, și decorul ar putea fi unul mai specific!
Angajați furnizori:

Alegeți furnizori de încredere care au experiență de lucru în locuri în aer liber, cum ar fi organizatori de evenimente, companii de decor, moderatori, fotografi și muzicieni. Asigurați-vă că comunicați clar cu ei despre locația și logistica nunții


Luați în considerare iluminarea:

Nunțile în aer liber adesea necesită iluminare suplimentară pentru a crea ambianță și vizibilitate in întuneric. Optați pentru un decor iluminat, felinarele sau lumânările pentru a crea o atmosferă romantică și încântătoare.


 


Urmând acești pași, poți planifica o nuntă în aer liber frumoasă și unică de care oaspeții tăi iși vor aminti incă mult timp!

331 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page