top of page
Caută

Nunta Bella: Stilul Italian al Anului


Moda nunților în stil italian prinde viață într-o poveste minunată.Verdele devine paleta principală, îmbrățișând nuanțe de roz și albastru, iar mirii îmbrăcați în costume negre elegante, cămăși albe și cravate sau papioane, aducând un aer de eleganță inspirat de epoca mafiei italiene. Mireasa,în rochia ei cu țesături ușoare și detalii elegante aduc un farmec deosebit.

 

Florile devin adevărate opere de artă, cu buchete pline de culoare, precum asterii, crinii și trandafirii, completate cu o crenguță subtilă de măslin, aducând un farmec autentic.

Bucătăria italiană își face simțită prezența în băuturi delicioase, precum paste, fructe de mare și vinuri alese cu atenție.

 Un scenariu bine definit și un ghid fermecător al festivităților completează pregătirile.


Pentru o notă romantică specială, Restaurantul LAGO EVENT PARK oferă un cadru natural fermecător, cu terase și săli în stil italian.
Decorul rafinat și elementele naturale se îmbină armonios pentru a crea un decor de basm, ideal pentru o nuntă romantică și plină de emoție.


Așadar, această călătorie în universul unei nunți italiene promite o zi perfectă, plină de eleganță și bucurie contagioasă.

19 afișări0 comentarii

Σχόλια


bottom of page