top of page
Caută

Nunți 2.0. Cum Creativitatea Înlătură Barierele Stereotipurilor.


Nunțile vin la pachet cu o multitudine de stereotipuri, însă originalitatea evenimentului tău uneori poate fi constrâns de acestea.

 

PARTEA 1

mirii și nașii la masa de sărbătoare
Andrei și Natalia 25.08.2023

Stereotipurile legate de nunți pot influența așteptările și percepțiile oamenilor cu privire la acest eveniment special. Într-o lume a inovațiilor și diversității, cuplurile caută modalități de a-și face nunta cât mai autentică și personală.


În acest blog, vom discuta despre câteva idei despre cum adăugăm o notă de originalitate evenimentului și despre acele lucruri pe care ar trebui să le eviți pentru a preveni clișeele. De asemenea, povestea de dragoste a mirilor Andrei și Natalia, ne va fi o sursă de inspirație.1. Alb și Numai Alb:

Zona de întâmpinare a oaspeților.
Andrei și Natalia 25.08.2022

Evită Decorul Albului Tradițional:

Adaugă culori neașteptate în decorul de nuntă pentru a aduce o notă de prospețime și originalitate.


Mirii au optat pentru un decor cu nuanțe de roz pal,mov și florile de câmp, mai puțin ales pentru astfel de evenimente. Combinația de flori a completat excelent zona de întâmpinare a invitaților.
2. Buchetul Alb Clasic:


mirii zâmbesc cu buchetul în mână
Buchetul Miresei

Evită Buchetul de Mireasă Alb Tradițional:

În loc de un buchet alb și clasic, alege flori în nuanțe vibrante sau o combinație neașteptată pentru un buchet care să reflecte personalitatea ta.

Buchetul Nataliei a fost unul de-a dreptul original. Mireasa a optat pentru combinația dintre culorile calde a hortensiei albastre, albul florilor de toamnă, galbenul trandafirilor și neaparat verdele de câmp, cu crenguțe de eucalipt.
3. Tortul Tradițional de Nuntă:

tort cu flori de toamnă
Tortul mirilor


• Evită Tortul cu Multe Decorațiuni și Mărimi Standarde :


Experimentează cu forme, culori și dimensiuni pentru tort. Optează pentru un decor cu combinații de flori de câmp, ceea ce este mai neobișnuit. Tortul cu multiple straturi și decorat cu flori în nuanțe tomnatice, va fi "cireașa" evenimentului tău, exact cum au făcut și protagoniștii din acest blog.


4. Dansul Tradițional al Mirilor:

moment din dansul mirilor
Moment din dansul mirilor.

• Evită Dansul Standard al Mirilor:


În loc de dansul tipic, realizează o coregrafie inovatoare. Mireasa fiind dansatoare, a realizat împreună cu Andrei. un dans neordinar și foarte frumos.

Natalia a ales să poarte la dansul mirilor, o rochie cu franjuri, pentru a avea comoditate la prizele și mișcările mai complicate.


Evitând aceste clișee și optând pentru abordări mai inovatoare, veți crea o nuntă autentică și memorabilă care va reprezenta cu adevărat personalitatea și povestea voastră ca și cuplu.


Ce tip de nuntă ai alege?

  • 0%Tradițională

  • 0%Nonconformistă


 

Mirele și Mireasa: Andrei și Natalia. Povestea lor de dragoste din 25.08.2022.

Locația: Restaurantul Lago Event Park, sala Portofino.


Fiecare detaliu contează, așa că nu ezitați să încorporați elemente care vă reflectă identitatea și viziunea.


171 afișări0 comentarii

Kommentare


bottom of page