top of page
Caută

Noul trend al pozelor de nuntă

Fiecare clipă de la nuntă este prețioasă și merită să fie înregistrată. Deoarece pozele reprezintă mult mai mult decât ni se pare, ele emană energie, trezesc un amalgam de sentimente și provoacă nostalgie.

 


Nu toate experiențele din viața se pecetluiesc în suflet la fel ca ziua în care îi declari partenerului tău dragoste necondiționată și eternă. De aceea acum , majoritatea mirilor optează pentru stilul foto-jurnalistic, ce presupune surprinderea momentelor importante fără regie, într-un mod cât mai natural. Ideal este ca stilul foto-jurnalistic să se realizeze în prezența a doi fotografi cu experiență, pentru a mări șansele de a capta ceva frumos.

Pozele de acest tip transmit povești emoționante, precum lacrimile părinților privindu-și copiii, sclipirea din ochii mirilor admirându-se în fața altarului, și zâmbetele invitaților ce redau atmosfera evenimentului.


Partea dificilă reprezintă faptul că momentele perfecte sunt foarte greu de surprins, însă totodată păstrează și farmecul acestora , unicitatea irepetabilă a unor poze pline de viață.

 

45 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page