top of page
Caută

Miresele, și greșelele lor.


 

Cu toții greșim , iar mai ales cănd iți organizezi nunta , ea fiind unul din cele mai importante evenimente din viață fiecăruia , este foarte greu sa faci totul corect. In acest blog, vrem să vă povestim despre cele mai des intâlnite greșeli, comise de mirese.


Neimplicarea mirelui in procesul de organizare

Nunta este primul proiect comun al unei familii. Este important să fie implicate ambele părți ca intr-un final, toți să fie satisfăcuți cu rezultatul. Mirele s-ar putea ocupa de sferele care ii sunt interesante. Mai ales, ca niciunul dintre voi nu ar trebui să i-a decizii importante de unul singur.
Neintocmirea bugetului

Chiar de la inceputul organizării nunții, este important să calculați și să ajungeți la un numitor comun legat de bugetul vostru pentru acest eveniment important. Doar cunoscând acest factor, ve-ți putea lua decizii corecte, legate de alegerea prestatorilor, a sălii și a decorului. Dacă nu calculați de la inceput bugetul total, puteți rămâne indispuși când la sfarșit de organizare o să rămână prea puțini bani pentru lucruri importante.


Angajarea prietenilor in loc de profesionali

Vă sugerăm să chemați drept prestatori prietenii doar in cazul in care aceștia lucrează in sfera evenimentelor ,nu mai puțin de 5 ani. Insă dacă prietenii se ocupa mai mult ca hobby, ar fi mai bine să chemați profesionalii. De multe ori faptul că prietena vă face poze frumoase la plimbări nu inseamnă că aceasta se poate isprăvi și cu nunta dvs. Cel mai des incercarea de a economisi in așa mod duce la neplăceri și regrete din partea mirilor.


Invitarea prea multor oaspeți

Chemarea oaspeților care nu sunt apropiați, rezultă la mai multe cheltuieli. Vibe-ul nunții nu depinde doar de prestatori, ci de oaspeți și de cât de liberi se simt mirii. Cu cât mai mulți oaspeți in plus vor fi la eveniment, cu atât mai rece va fi atmosfera.


Sperăm că v-am fost de ajutor, iar pe viitor vă ve-ți organiza cea mai ''impecabilă'' nunta :) !!


 

98 afișări0 comentarii

Comentarios


bottom of page