top of page
Caută

Descoperă Eleganța la Balul Tău de Absolvire!

Dragii noștri absolvenți,

Suntem încântați să vă prezentăm facilitățile noastre exceptionale pentru organizarea unui bal de absolvire de neuitat! La Lago Event Park, ne-am angajat să oferim o experiență memorabilă și plină de rafinament pentru a sărbători reușita voastră remarcabilă.


 1. Spații Multiple:

Cu multiple săli și spații de organizare, avem opțiuni pentru toate dimensiunile și tipurile de evenimente. De la săli mici pentru un grup mic de participanți până la spații de până la 350 persoane, ne asigurăm că evenimentul vostru va avea loc în condiții perfecte.


2. Servicii Adiționale Atrăgătoare:

Echipa noastră vă oferă opțiuni adiționale deosebite, pentru momente deosebite. Dispunem de Candy Bar, Beer Bar și alte tipuri de baruri mobile, la un preț promoțional pentru evenimentul dvs. De asemenea, vă oferim și decor cadou exclusiv pentru balul dvs. de absolvire.


3. Sistem de Sunet și Iluminare de Top:

Cu un sistem audio de înaltă calitate și iluminare spectaculoasă, fiecare moment va fi însoțit de o atmosferă vibrantă și plină de energie. Pista de dans va fi centrul atenției, iar momentele de dans vor fi cu adevărat memorabile.


4. Gastronomie Excepțională:

Bucură-te de o meniu excepțional și de băuturi fine pregătite de experții noștri culinari, atât la masă cât și la barul mobil. Meniul nostru variat și rafinat va satisface cele mai exigente gusturi, iar serviciul impecabil al personalului nostru va asigura o experiență culinară de neuitat.


5. Echipa Profesionistă de Evenimente:

Echipa noastră dedicată de coordonatori de evenimente este aici pentru a vă ghida în fiecare pas al procesului de organizare. De la planificarea meniului la aranjarea decorațiunilor, suntem aici pentru a face din balul de absolvire al vostru un eveniment fără cusur.


La Lago Event Park, ne-am propus să oferim nu doar un spațiu, ci o experiență completă, de asta suntem gata să vă anunțăm despre pachetul ALL INCLUSIVE, care vă poate salva din timp și celule nervoase. :)


 

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe detalii și pentru a începe planificarea balului vostru de absolvire de vis!

060 833 833

13 afișări0 comentarii

コメント


bottom of page