top of page
Caută

Decorurile florale in sezonul de vară!

Vara este un anotimp minunat pentru nunți, cu temperaturi calde și soare strălucitor care creează o atmosferă plină de bucurie și romantism. Dacă planificați să vă căsătoriți în timpul verii, nu există o alegere mai bună decât florile din sezonul de vară pentru decorul dvs. de nuntă. Aceste flori sunt pline de culoare și energie și vor transforma cu siguranță orice spațiu într-un cadru perfect pentru nunta voastră.

 


Printre cele mai populare flori de vară pentru decorul de nuntă se numără trandafirii, garoafele, crizantemele, lalelele, margaretele, bujorii, floarea-soarelui, dalii și hortensiile. Aceste flori sunt disponibile într-o varietate de culori vibrante, de la roșu intens și galben strălucitor până la mov și albastru pal.


Una dintre cele mai frumoase modalități de a folosi florile de vară în decorul de nuntă este prin aranjamentele florale. Aranjamentele florale pot fi amplasate pe mese mai ales pe cea a mirilor, pe scaune, la intâmpinare, și pe mesele de fourchette.

De asemenea, pot fi folosite flori mai mari pentru a crea arcade și pentru a decora intrarea sau locul ceremoniei.În plus față de aranjamentele florale, florile de vară pot fi folosite și pentru a decora tortul de nuntă, pentru a crea buchete și pentru a decora sala de ceremonie. Un buchet de flori de vară poate include o combinație de trandafiri și crizanteme, sau poate fi compus din hortensii și margarete. Un tort de nuntă decorat cu flori de vară poate adăuga o notă de culoare și deosebire și poate fi un element central al decorului de nuntă.

 

Indiferent de cum decideți să folosiți florile de vară în decorul dvs. de nuntă, veți crea cu siguranță o atmosferă romantică și deosebită pentru cea mai importantă zi din viața voastră. Florile de vară sunt frumoase, pline de culoare și simbolizează dragostea și frumusețea, ceea ce le face alegerea perfectă pentru nunți.25 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page