top of page
Caută

Cumetria la Lago Event Park - o experiență memorabilă pentru familie și prieteni

În cultura noastră, cumetriile reprezintă un moment special în viața unei familii. Este un prilej de bucurie și sărbătoare, unde familia și prietenii se adună pentru a marca o legătură puternică și pentru a petrece timp împreună. La Lago Event Park, înțelegem importanța acestui moment și ne străduim să oferim o experiență de neuitat pentru toți cei implicați.


 


Unul dintre avantajele de care beneficiază oaspeții noștri este o reducere specială de 10% la serviciile animatorilor. Aceasta este doar una dintre modalitățile în care ne dorim să contribuim la crearea unei atmosfere pline de voie bună și distracție pentru toți cei prezenți.Un alt aspect pe care îl oferim este spațiul nostru în aer liber, perfect pentru a crea o atmosferă relaxantă și plăcută. Aici, atât invitații, cât și copilașii se pot bucura de aer curat și de frumusețea naturii în timp ce se distrează alături de cei dragi.Pentru a satisface pofta de dulce a oaspeților noștri, punem la dispoziție un Candy Bar divers și apetisant, plin cu tot felul de delicii care vor încânta papilele gustative. De la tarte și mousse-uri, până la prăjituri și alte dulciuri, Candy Bar-ul nostru este un adevărat paradis pentru amatorii de dulciuri.


În ceea ce privește meniul, noi oferim o varietate de opțiuni gustoase și echilibrate, potrivite pentru toți. Mai mult ca atât, pentru cei mici am pregătit un meniu special, care la sigur va fi apreciat de ei. Avem un Fourchette sărat care include delicatese pentru toate gusturile, precum și torturi delicioase de la Miller's Cake, pentru a completa perfect orice fel de sărbătoare.La Lago Event Park, ne mândrim cu faptul că putem oferi o experiență de neuitat pentru cumetriile dumneavoastră. Cu serviciile noastre personalizate, meniul delicios și atmosfera plină de bucurie, suntem alegerea perfectă pentru a transforma orice cumetrie într-un eveniment de vis. 

Pentru rezervări și informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 060833833. Vă așteptăm cu drag să sărbătorim împreună cumetria micuțului vostru la Lago Event Park!


30 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page