top of page
Caută

Ce facem cu copilașii la nunți și alte evenimente?

Dacă sunteți gazdele unui eveniment și aveți copii invitați, este important să planificați activități care să-i țină ocupați și interesați pe toată durata evenimentului. Iată câteva sugestii:

 

Oferiți activități de divertisment

Puteți organiza o zonă specială pentru copii, cu jocuri, puzzle-uri, carti decolorat, baloane si alte activitati care sa-i tina ocupati si sa le faca placere.


Angajați un animator

Un animator profesionist poate fi o alegere excelentă pentru a-i distra pe copii. Unii animatori organizează jocuri, concursuri și alte activități pentru copii în timpul evenimentului.


Asigurați-vă că există un loc sigur și confortabil

Este important să asigurați o zonă sigură și confortabilă pentru copii, unde aceștia să poată să se joace și să se odihnească în siguranță. Terasele noastre verzi și imense sunt locul perfect pentru ca picii să se joace și să zburde!


Implicați copiii în ceremonie

Dacă sunteți de acord, puteți implica copiii în ceremonie ca păstori sau purtători de inele. Acest lucru poate fi o experiență memorabilă pentru ei.


Ofertați mâncare și băuturi adecvate

Asigurați-vă că există mâncare și băuturi adecvate pentru copii. În general, aceștia preferă alimente simple și bine-cunoscute, cum ar fi cartofi pai, burgere, plăcințele sau nuggets de pui. In localul nostru,Lago Event Park, ne-am gândit și la această nuanță, de asta am pregătit meniuri speciale pentru pici, care includ toate pozițiile lor preferate!


În general, planificarea unui eveniment care să includă și copii poate fi o provocare, dar dacă vă pregătiți și oferiți activități și facilități adecvate, aceștia vor avea parte de o experiență minunată, iar părinții vor fi recunoscători.

56 afișări0 comentarii

留言


bottom of page